Visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes zijn de tastbare presentatie en uitstraling van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat deze zijn gecreërd met het doel om een impact te maken, en de betrouwbaarheid van jouw producten en diensten over te brengen naar klanten.

Visitekaartjes voorbeeld

Visitekaartjes voorbeelden

Vastgoed en Advocatuur

Het krijgen van zogenaamde "backlinks" mag ook zeker niet vergeten worden in het optimaliseren van webpagina´s.

Moderne en ICT

Het krijgen van zogenaamde "backlinks" mag ook zeker niet vergeten worden in het optimaliseren van webpagina´s.

Freelancers, Creatief

Het krijgen van zogenaamde "backlinks" mag ook zeker niet vergeten worden in het optimaliseren van webpagina´s.

Visitekaartjes ontwerpen prijzen.

Lage tarieven voor op maat ontworpen professionele visitekaartjes.

Visitekaartjes

Vanaf € 295,-

Huisstijl pakket

Vanaf € 695,-

Oplossingen op aanvraag?

Neem contact met ons op voor speciale verzoeken of oplossingen.

Bovengenoemde prijzen zijn vanaf, en exclusief BTW.
Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, offerte en contractuele overeenkomst.

Waarom zijn Visitekaartjes belangrijk?

Het visitekaartje vertegenwoordigt het merk van uw bedrijf. Het geeft niet alleen belangrijke persoonlijke contactgegevens weer, zoals naam, titel, e-mail, website, adres en telefoonnummer, maar vaak is het ook de eerste kennismaking met het algemene imago van het bedrijf.

Bedrijfsinformatie

Het is belangrijk dat jouw klanten snel toegang hebben tot de juiste contact gegevens, en dit makkelijk bij de hand hebben.

Netwerken en evenementen

Zorg ervoor dat na een gesprek ook follow-up contact komt. Dit gaat het het makkelijkste d.m.v. het overhandigen van jouw eigen visitekaartje.

Persoonlijk contact

Geef persoonlijke contactinformatie, zodat de klant weet dat hij of zij direct en persoonlijke toegang heeft tot de juiste persoon binnen jouw bedrijf.

Merk uitstraling

Jouw bedrijf heet een sterke branding nodig, door middel van goede en coerente ontwerpen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling van jouw merk.

Waar moet je op letten bij goede Visitekaartjes?

Bedrijfsinformatie
Het belangrijkste grafische element van uw merkidentiteit is het logo, maar daarnaast zijn de bedrijfs en contact informatie ook erg belangrijk om duidelijke weer te geven.

Reserveer daarom bij het ontwerpen voldoende ruimte om alle informatie met een geordende positionering te plaatsen.

Daarnaast is het aan te raden om persoonlijke contactgegevens te geven (duss geen "info"), zodat uw klant later direct met u kan terugkoppelen over toekomstige af te nemen diensten.

Kleurenpallet en ontwerp
Zoals al vermeld is het logo het belangrijkste grafische element waar aan klanten u kunnen herkennen. Ook op uw visitekaartje.

Daarnaast is het uiteraard erg belangrijk dat het volledige kleurenpallet niet alleen qua kleuren en kleurtinten aansluit bij het logo, maar ook de gehele uitstraling ten aanzien van patronen en andere grafische elementen.

Uit onderzoek is gebleken dat zowel logo, kleurenpallet en andere grafische elementen die worden gekoppeld aan uw merk, voor klanten een belangrijke factor is om uw bedrijf en diensten te vertrouwen.

Materiaal en afwerking
Er zijn veel verschillende opties om uw visitekaartjes te laten bedrukken, zowel qua materiaal als afwerking.

Qua material, is over het algemeen de dikte de belangrijkste factor. Een hogere dikte geeft een meer "premium" en luxueuzere uistraling van uw bedrijf. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om niet de standaard rechthoekige voor te gebruiken, maar te gaan voor creative vormen of uitsnedes. Let wel op dat te grote visitekaartjes niet altijd makkelijk zijn om mee nemen voor klanten, in bijvoorbeeld een portemonnee.

Qua afwerking kan er gekozen worden voor duurdere opties, zoals plastificatie, of het toevoegen van glans elementen. Dit geeft ook zeker een meer Premium gevoel aan de klant, en daardoor gekoppeld aan uw merk.

Veelgestelde vragen

De stijl en kwaliteit van visitekaartjes hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste zijn het ontwerp, en de afwerking van het materiaal van de visitekaartjes zelf.

Op een visitekaartje wordt aangeraden om enkel de de meest belangrijke informatie in te voegen. Het gaat hierom de bedrijfs- of handelsnaam, de naam van uzelf, een directe contactmethode zoals een mobiel nummer, en een email adres.

Visitekaartjes worden nog volop gebruikt. Niet alleen bij netwerk evenementen, conferenties of andere bedrijfsevenementen, maar ook tijdens afspraken met zowel klanten als leveranciers.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw bedrijf visitekaartjes heeft die een professionele uitstraling op uw klanten maken.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met het ontwerpen van uw visitekaartjes.

Hoe kunnen wij u helpen?