All-in Website onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw website altijd alle beveiligings- en software updates krijgen.

Vanaf €49,- per maand

Waarom website onderhoud?

Websites worden gehost op servers. Wij gebruiken de snelste cloud servers, en zorgen ervoor dat de beveiliging en software van de servers en uw website altijd up-to-date is. Ook is het belangrijk om de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van uw website in de gaten te houden.

Hosting en Domeinnaam

Hosting op snelle cloud servers in Nederland. Wij onderhouden en configureren de servers, zodat u zich op uw bedrijf kunt richten.

Beveiliging updates

Het is belangrijk om alle modules en functies binnen de website beveiligd te houden, door middel van constante updates.

Snelheid en Performance

De snelheid en van u website moet constant in de gaten worden gehouden, om er voor te zorgen dat uw bezoekers een fijne gebruikerservaring ondervinden.

Search Engine Optimization

De algoritmes voor indexatie in Google en andere zoekmachines veranderen constant. Het is daarom belangrijk om de SEO waarde van de website inhoud in de gaten te houden.

Backups

Mocht er toch iets fout gaat met uw website, dan is het belangrijk om juiste en regelmatige backups te hebben om beveiligde servers.

Analytics

Met Google analytics en andere tools kunt het gedrag van de bezoekers op uw website in de gaten houden.

Email

Wij zorgen ervoor dat uw email veilig staat op email server van Microsoft of Google.

CDN

Om uw site optimale snelheid te geven, is het nodig om een CDN (Content Delivery System) te configureren.

Website onderhoud prijzen.

Lage tarieven voor professioneel onderhoud van uw website, zodat u zich volledig op uw bedrijf en groei kunt richten.

Starter

Vanaf
€ 49,- per maand

Business

Vanaf
€ 79,- per maand

Enterprise

Vanaf
€ 129,- per maand

Oplossingen op aanvraag?

Neem contact met ons op voor speciale verzoeken, integraties of oplossingen.

* Prijzen zijn vanaf, en exclusief BTW.
Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, offerte en contractuele overeenkomst.

Waarom is Onderhoud van uw Website belangrijk?

Technisch onderhoud van een website is belangrijk om ervoor te zorgen dat de website blijft functioneren zoals het hoort en om beveiligingsproblemen te voorkomen. Hier zijn een aantal redenen waarom technisch onderhoud belangrijk is:

Beveiliging

Technisch onderhoud omvat het updaten van de software van de website en het toepassen van beveiligingspatches om bekende kwetsbaarheden te repareren. Als je deze updates niet uitvoert, kan jouw website kwetsbaar worden voor hackers en malware.

Snelheid

Door regelmatig technisch onderhoud uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat jouw website snel blijft werken. Het optimaliseren van afbeeldingen, het opschonen van de database en het verwijderen van onnodige plugins zijn enkele van de taken die de snelheid van de website kunnen verbeteren.

Gebruikerservaring

Technisch onderhoud kan bijdragen aan een betere gebruikerservaring. Door de website te optimaliseren voor verschillende apparaten en browsers, kun je ervoor zorgen dat jouw website er goed uitziet en goed werkt voor alle gebruikers.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Technisch onderhoud kan bijdragen aan een betere SEO. Door de website te optimaliseren voor zoekmachines, zoals het toevoegen van meta tags, het verbeteren van de laadtijd en het implementeren van schema markup, kun je jouw website helpen hoger te scoren in zoekmachines.

Betrouwbaarheid

Door regelmatig technisch onderhoud uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat jouw website betrouwbaar blijft. Dit kan helpen om het vertrouwen van jouw klanten en bezoekers te vergroten.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw website qua online marketing aan de top van uw market zit, zodat uw bezoekers u en uw producten of diensten vertrouwen.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, zodat u snel online bent.

Hoe kunnen wij u helpen?