Prijzen voor de beste Websites.

Wij ontwikkelen en ontwerpen de website voor uw bedrijf volledig geoptimaliseerd voor Google en het aantrekken van nieuwe klanten.

Vanaf €750,-

Hoeveel kost een Website?

Stap 1

All-in website

De eerste, en meeste belangrijke stap, is de ontwikkeling van een goed ontworpen, snelle, en voor Google geoptimaliseerde website, die aansluit bij de identiteit en klantwensen van uw bedrijf.

Vanaf € 750,-

Stap 2

Website onderhoud

Als uw website eenmaal online staat, is het belangrijk dat deze op snelle (cloud) servers staat, op snelheid wordt gemonitord, en de juiste beveiligingsupdates krijgt.

Vanaf € 49,- per maand

Stap 3

Website aanpassingen

Af en toe kan het wenselijk zijn om aanpassingen te doen. Bijvoorbeeld om nieuwe pagina´s of inhoud toe te voegen, het design te veranderen, of om technische fouten op te lossen.

Vanaf € 45,-

Bovengenoemde prijzen zijn vanaf, en exclusief BTW.
Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, offerte en contractuele overeenkomst.

Waar moet je op letten bij de kosten voor de beste Websites?

Vormgeving

De juiste grafische elementen en structuur voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers, die aansluit bij de algehele merkidentiteit van uw bedrijf.

Snelheid

Snelle websites door kwaliteitief goed geschreven codering, op snelle servers. De snelheid van een website heeft een grote impact op de bezoekers ervaring.

Mobile-friendly

Veel klanten zullen uw webpagina´s bezoeken op mobiele telefoons en tablets. Het is daarom belangrijk dat uw deze volledig responsive zijn.

Google SEO

De optimalisatie van zowel inhoud, afbeeldingen, websitestructuur en metadata zijn factoren die uw website hoog laat scoren in zoekmachines zoals Google.

Hosting

Website performance is voor een groot gedeelte afhandelijk van hosting op ultrasnelle en stabiele servers. Wij gebruiken enkel snelle cloud servers met toegewijde IP adressen.

Beveiliging

De beveiliging van uw website moet continue worden bijgehouden, om te zorgen dat er geen data wordt gelekt, of andere technische problemen tegenkomt door kwadaardige aanvallen.

Analytics

Met de juiste analytics tools krijgt u inzicht in het gebruik van uw website, zodat u de gebruikers ervaring continue kunt optimaliseren.

Monitoring

Het is extreem belangrijk dat uw website in real-time in de gaten wordt gehouden, zodat snelheid, SEO en beveiliging kunnen worden gegarandeerd, en eventuele problemen direct worden opgemerkt.

Backups

Mochten er technische problemen ontstaan, of fouten worden gemaakt door een werknemer, dan garanderen regelmatige en complete backups voor een snelle oplossing.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid een professionele uitstraling overbrengt richting uw klanten.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met de ontwikkeling van uw website en online marketing.

Hoe kunnen wij u helpen?