Online oplossingen voor

Transport en Logistiek

Wij ontwikkelen en ontwerpen de website en online marketing strategie voor u. Start direct met het aanvragen van een vrijblijvende offerte, en garandeer een competitieve online aanwezigheid van uw bedrijf.

Transport

Voor bedrijven in de Transport sector is online aanwezigheid een belangrijke factor in de groeimogelijkheden en het aantrekken van nieuwe klanten, en het vergroten van de naamsbekendheid

Logistiek

Voor bedrijven in die logistieke diensten aanbieden is het uitstralen van vertrouwen, en beschikbare faciliteiten en diensten erg belangrijk. Hier zorgt u voor met de juiste online aanwezigheid.

Distributie

Het succes van bedrijven in de Distributie sector is afhankelijk van duurzame relaties met klanten. Via uw online website creëert uw bedrijf de online marktpositie die het nodig heeft.

Koeriers

Voor bedrijven die koeriersdiensten aanbieden is uw website het ideale platform om diensten aan te bieden, en vertrouwen te wekken van potentiële klanten.

Personenvervoer

Voor zowel grote- als kleine bedrijven in het Personenvervoer is het belangrijk om direct en snel online te bereiken zijn voor potentiële klanten, en hen eventueel via een website direct afspraken te laten maken.

Internationaal

Is uw bedrijf internationaal actief? Wij zijn experts in het onwikkelen van websites voor uw internationale online aanwezigheid. Dit kan zowel met een Engelstalige, als een meertalige website.

Wat doen wij in de sector

Transport en Logistiek

Websites

Een professioneel-ontwikkelde website met de structuur voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers, die aansluit bij de algehele merkidentiteit van uw bedrijf in de sector Transport en Logistiek.

Vanaf € 750,-

Webwinkels

Snelle webwinkels met een vertrouwelijke uitstraling, om al uw vervoer, transport of logstieke diensten direct online aan te bieden, en een duurzame groei te garanderen.

Vanaf € 2500,-

Onderhoud

Snelle websites door kwaliteitief goed geschreven codering, op snelle servers. De snelheid van een website heeft een grote impact op de bezoekers ervaring.

Website Onderhoud voor bedrijven.

Vanaf € 49,-

Google Ads

Advertenties van B2C en B2B bedrijven voor het aanbieden van transport en logistieke diensten, of het vergroten van de naamsbekendheid.

Vanaf € 95,-

Content

Voor bedrijven in de sector transport en logistiek is het belangrijk om goed toegankelijk te zijn voor de juiste doelgroep. Content Marketing kan hierin een belangrijke schakel zijn.

Vanaf € 95,-

SEO

Een website of webwinkel die is geoptimaliseerd voor een goede indexatie in zoekmachines zoals Google, voor zowel B2C als B2B.

Vanaf € 195,-

Advertenties

Advertenties zorgen ervoor dat klanten uw bedrijf kunnen vinden. Elke vorm van adverteren kent zijn eigen ontwerp en strategie die moet aansluiten bij de beoogde klant doelgroep.

Vanaf € 495,-

Flyers en folders

Flyers en folders kunnen zowel gebruikt worden als offline marketing kanaal, en als bron voor nuttige informatie voor bedrijven in de sector transport, vervoer en logistiek.

Vanaf € 295,-

Social media

Met social media staat uw bedrijf dichterbij uw klanten. Het algehele ontwerp van de verschillende social media profielen horen aan te sluiten bij de integrale online marketing strategie.

Vanaf € 495,-

Waar moet je op letten voor de beste web en online marketing oplossingen in de sector Transport en Logistiek?

Voor bedrijven in de sector Transport en Logstiek (zowel B2B als B2C) is het belangrijk om een toegankelijke en vertrouwelijke uitstraling te hebben, die eventueel ook ontwikkelt is voor de internationale markt. Hiermee wordt het juiste publiek aangesproken en hebben klanten goede informatie om uw bedrijf als volgende leverancier te overwegen.

Bij Online Marketing is het noodzakelijk om de juiste doelgroep te identificeren, en vervolgens de marketing strategie voor uw bedrijf hieropaan te passen. Vooral bij bedrijven in de transport en vervoer sector is het belangrijk om goed inzicht te hebben in het doelpubliek, en hierop strategisch in te spelen.

Veelgestelde vragen

Bij ons web en marketing bureau worden alle Websites en Webwinkels volledig door onszelf ontwikkeld, op beveiligde en extreem snelle cloud servers. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om websites en webwinkels binnen uw gewenste levertijden te bouwen. Normalitair duurt het bouwen een website 2 tot 4 weken, afhankelijk van de complexiteit, aantal webpagina´s en aangeleverde inhoud.

Online Marketing is de term die gebruikt wordt om te doelen op een breed scala aan marketing tools en kanalen. Een aantal voorbeelden van online marketing met veel impact, die wij als web en marketing bureau aanbieden, zijn Website optimalisatie, Google Advertenties, Search Engine Optimization (SEO) en Content Marketing. Elk bedrijf heeft baat bij een andere mix van marketing technieken, budgets en kanalen. Wij helpen u hier graag bij.

Google ads is de advertentie dienst van Google. Dit platform geeft de mogelijkheid om advertentie campagnes op te zetten, en die te richten op mogelijk geïnteresserde klanten.

Er bestaan verschillende soorten advertentie mogelijkheden, zoals Zoekwoorden, Display, Video en Google Shopping. Elke advertentievorm heeft zijn eigen voordelen, en met een juiste strategie maakt uw bedrijf optimaal gebruik van Google´s mogelijkheden.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid een professionele uitstraling overbrengt richting uw klanten.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met de ontwikkeling van uw website en online marketing.

Hoe kunnen wij u helpen?