De beste professionele Websites

Wij ontwikkelen en ontwerpen de website voor uw bedrijf volledig geoptimaliseerd voor Google en het aantrekken van nieuwe klanten.

Website oplossingen voor uw bedrijf

All-in website

Lage tarieven voor professioneel en op maat ontwikkelde websites. Volledig responsive, beveiligd en hoge sneldheid op de snelste servers. Wij zorgen ervoor dat u website wordt geindexeerd in Google, en dat de website centraal staat in uw groeimodel en online marketing strategie.

Vanaf € 750,-

Website service en onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw website altijd alle beveiligings- en software updates krijgen. Ook is het belangrijk om de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van uw website continue te monitoren. Met Webzoo weet u zeker dat u altijd snelle hosting op cloud servers heeft, voor het beste gebruiksgemak voor uw klanten.

Vanaf € 49,- per maand

Website aanpassingen

Wij zorgen ervoor dat u zich met uw bedrijf kunt bezighouden, terwijl wij de kleine aanpassingen doen die u nodig heeft. Wij kunnen helpen met alle wijzigingen of toevoegingen die u voor ogen heeft, en geven uiteraard ook advies.

Vanaf € 45,-

* Prijzen zijn vanaf, en exclusief BTW.
Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, offerte en contractuele overeenkomst.

Waar moet je op letten voor de beste Websites?

Website structuur en design

Een goede website moet een aantrekkelijk en professioneel ontwerp hebben. Het ontwerp moet passen bij het doel van de website en de doelgroep aanspreken. Het moet ook een consistent en duidelijk kleurenschema hebben.

De website moet responsief zijn en goed werken op verschillende apparaten en schermformaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Het moet snel laden en de inhoud moet gemakkelijk te bekijken en te gebruiken zijn.

Snelheid en performance

De snelheid van een website is zeer belangrijk omdat het van invloed is op de gebruikerservaring en de betrokkenheid van de bezoekers. Een trage website kan de gebruikerservaring negatief beïnvloeden, waardoor bezoekers afhaken en mogelijk niet terugkeren.

Daarnaast kan een snelle website kan de conversies verhogen. Bezoekers zijn meer geneigd om een aankoop te doen of een formulier in te vullen op een website die snel laadt en gemakkelijk te gebruiken is.

SEO en marketing

Een goede website moet ontworpen zijn met de beoogde doelgroep in gedachten. Het moet de juiste informatie en inhoud bieden om te voldoen aan de behoeften en interesses van de gebruikers. Het moet ook duidelijke doelstellingen hebben, bijvoorbeeld het bieden van informatie, verkoop, klantenondersteuning of andere diensten.

Beveiliging en onderhoud

De website moet veilig zijn en bescherming bieden tegen kwaadwillende activiteiten zoals hacking en gegevensdiefstal. Het is belangrijk dat de website de nodige beveiligingsmaatregelen heeft geïmplementeerd, zoals SSL-codering en beveiligde betalingsverwerking.

Een website met een goede beveiliging geeft gebruikers vertrouwen. Gebruikers zullen eerder geneigd zijn om hun gegevens in te voeren of een aankoop te doen op een website die veilig is.

Veelgestelde vragen

Een website is belangrijk voor uw bedrijf om verschillende redenen:

 1. Online zichtbaarheid: Een website biedt online zichtbaarheid voor jouw bedrijf en maakt het gemakkelijk voor potentiële klanten om jouw bedrijf te vinden. Dit is vooral belangrijk als jouw bedrijf geen fysieke locatie heeft of als je jouw klantenkring wilt uitbreiden.

 2. Marketing: Een website biedt een platform voor jouw marketing- en advertentie-inspanningen. Dit kan variëren van e-mailmarketing tot zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-advertenties (SEA). Met een website kun je jouw merk beter onder de aandacht brengen van potentiële klanten.

 3. Communicatie: Een website is een effectief communicatiemiddel om te communiceren met jouw klanten. Je kunt bijvoorbeeld informatie delen over nieuwe producten of diensten, wijzigingen in openingstijden, contactgegevens en andere belangrijke informatie.

 4. Credibiliteit: Een website kan bijdragen aan de geloofwaardigheid van jouw bedrijf. Het hebben van een professionele website laat zien dat jouw bedrijf serieus genomen moet worden en kan een positieve indruk achterlaten bij potentiële klanten.

 5. Verkoop: Een website biedt een online platform om producten en diensten te verkopen. Dit kan helpen om jouw klantenkring uit te breiden en omzet te genereren.

 6. Klantenservice: Een website kan ook dienen als platform voor klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld via een FAQ-pagina, een chatfunctie of een contactformulier.

Kortom, een website is belangrijk voor jouw bedrijf omdat het online zichtbaarheid biedt, marketing en communicatie mogelijk maakt, bijdraagt aan de geloofwaardigheid van jouw bedrijf, verkoop en omzet genereert en dienst kan doen als klantenserviceplatform.

Er zijn verschillende soorten websites, elk met een unieke functie en doelgroep. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende soorten websites:

 1. Zakelijke websites: Dit zijn websites die bedrijven en organisaties gebruiken om hun producten of diensten te promoten, informatie te verstrekken over hun bedrijf en om klanten te helpen met vragen of problemen. Dit type website is meestal gericht op het aantrekken van potentiële klanten en het versterken van de merkbekendheid.

 2. E-commerce websites: Dit zijn websites die zijn ontworpen om producten of diensten te verkopen. Ze bevatten meestal een online winkel waar klanten producten kunnen kopen en betalen. Voorbeelden van e-commerce websites zijn Amazon, Bol.com en Coolblue.

 3. Blogs: Blogs zijn websites die regelmatig nieuwe artikelen of berichten publiceren. Ze kunnen persoonlijk of zakelijk zijn en zijn bedoeld om lezers te informeren of te vermaken. Bloggen kan ook een manier zijn om de zichtbaarheid van een merk te vergroten.

 4. Sociale netwerken: Sociale netwerken zijn websites die zijn ontworpen om mensen online te laten communiceren en verbinden. Voorbeelden van sociale netwerken zijn Facebook, LinkedIn en Twitter.

 5. Nieuwswebsites: Dit zijn websites die zijn ontworpen om nieuws en actuele gebeurtenissen te delen. Nieuwswebsites kunnen lokaal, nationaal of internationaal zijn en bieden meestal verschillende categorieën van nieuws, zoals sport, politiek en entertainment.

 6. Educatieve websites: Dit zijn websites die educatieve inhoud bevatten, zoals cursussen, tutorials en handleidingen. Deze websites zijn gericht op mensen die willen leren en zichzelf willen ontwikkelen.

 7. Entertainment websites: Dit zijn websites die zijn ontworpen om mensen te vermaken, zoals streamingdiensten voor films en tv-series, online spellen en muziekdiensten.

 8. Portfolio websites: Dit zijn websites die worden gebruikt door creatievelingen, zoals ontwerpers, fotografen en schrijvers om hun werk te laten zien en hun diensten aan te bieden aan potentiële klanten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende soorten websites die er zijn. Er zijn ook hybride websites die elementen van verschillende soorten websites combineren om aan specifieke behoeften te voldoen.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid een professionele uitstraling overbrengt richting uw klanten.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met de ontwikkeling van uw website.

Hoe kunnen wij u helpen?