Online oplossingen voor

Installatie en Techniek

Wij ontwikkelen en ontwerpen de website en online marketing strategie voor u. Start direct met het aanvragen van een vrijblijvende offerte, en garandeer een competitieve online aanwezigheid van uw bedrijf.

Installateurs

Wij bouwen websites voor installatiebedrijven gefocust op zonnepanelen, electrotechniek, beveiliginginstallateurs, cv-installaties, airconditioning en meer.

Monteurs

Voor monteurs kan een professioneel ontwikkelde website een duurzame bron van nieuwe klanten zijn, en voor een competitieve positie in de lokale of regionale markt zorgen.

Loodgieters

Tegenwoordig worden veel diensten van loodgieters bedrijven en zzp´ers online gevonden. Start direct met de online aanwezigheid van uw bedrijf, en bereik een grotere doelgroep.

Wat doen wij in de sector

Installatie en Techniek?

Websites

Een professionele website strucuutr en een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers, die zorgt voor vertrouwen van klanten in uw bedrijf en diensten.

Vanaf € 750,-

Webwinkels

Snelle webwinkels met een professioneel design om technische producten aan te bieden, voor zowel B2C als B2B.

Vanaf € 2500,-

Onderhoud

Website onderhoud voor de juiste beveiliging, snelheid en performance. De snelheid van een website heeft een grote impact op de bezoekers ervaring.

Website Onderhoud voor bedrijven.

Vanaf € 49,-

Google Ads

Advertenties van installatiebedrijven voor het aanbieden van diensten en het werven van nieuwe klanten. Google Ads kan een belangrijke bron van groei zijn.

Vanaf € 95,-

Content

Garandeer de positionering van een expertise functie in een regionale of de landelijke installatiemarkt door het leveren van toegankelijke informatie voor potentiële klanten.

Vanaf € 95,-

SEO

Een website of die is geoptimaliseerd voor een goede indexatie in zoekmachines zoals Google. Zeker voor installatiebedrijven en monteurs is het belangrijk om snel online te vinden zijn.

Vanaf € 195,-

Advertenties

Advertenties zorgen ervoor dat klanten uw bedrijf kunnen vinden. Elke vorm van adverteren kent zijn eigen ontwerp en strategie die moet aansluiten bij de beoogde klant doelgroep.

Vanaf € 495,-

Flyers en folders

Flyers en folders kunnen zowel gebruikt worden als offline marketing kanaal, en als bron voor nuttige informatie voor installateurs en monteurs.

Vanaf € 295,-

Social media

Met social media staat uw installatiebedrijf dichterbij uw klanten. Het algehele ontwerp van de verschillende social media profielen horen aan te sluiten bij de integrale online marketing strategie.

Vanaf € 495,-

Waar moet je op letten voor de beste web en online marketing oplossingen in de sector Installatie en Techniek?

In de sector Installatie en Techniek zijn verschillende zaken belangrijk voor een gerichte online marketing strategie. Ten eerste het kiezen van de relevante doelgroep, en het gericht adveteren op locale, regionale, of juist landelijke klanten. Daarnaast is een snelle website belangrijk, met volledige zoekmachine optimalisatie, en een mobiel-vriendelijk webdesign.

Met de juiste inzichtelijke analytics en rapportage kan tegelijkertijd de effectiviteit van uw online marketinginspanningen worden gemeten, daarmee worden aangepast. Hier is het belangrijk om zowel de initiële kosten als de lange-termijn kosten van de oplossingen te overwegen, en op basis hiervan te bepalen welke het beste bij uw budget en bedrijfsbehoeften past.

Veelgestelde vragen

Bij ons web en marketing bureau worden alle Websites en Webwinkels volledig door onszelf ontwikkeld, op beveiligde en extreem snelle cloud servers. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om websites en webwinkels binnen uw gewenste levertijden te bouwen. Normalitair duurt het bouwen een website 2 tot 4 weken, afhankelijk van de complexiteit, aantal webpagina´s en aangeleverde inhoud.

Online Marketing is de term die gebruikt wordt om te doelen op een breed scala aan marketing tools en kanalen. Een aantal voorbeelden van online marketing met veel impact, die wij als web en marketing bureau aanbieden, zijn Website optimalisatie, Google Advertenties, Search Engine Optimization (SEO) en Content Marketing. Elk bedrijf heeft baat bij een andere mix van marketing technieken, budgets en kanalen. Wij helpen u hier graag bij.

Google ads is de advertentie dienst van Google. Dit platform geeft de mogelijkheid om advertentie campagnes op te zetten, en die te richten op mogelijk geïnteresserde klanten.

Er bestaan verschillende soorten advertentie mogelijkheden, zoals Zoekwoorden, Display, Video en Google Shopping. Elke advertentievorm heeft zijn eigen voordelen, en met een juiste strategie maakt uw bedrijf optimaal gebruik van Google´s mogelijkheden.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid een professionele uitstraling overbrengt richting uw klanten.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met de ontwikkeling van uw website en online marketing.

Hoe kunnen wij u helpen?