Online oplossingen voor

Zorg en Welzijn

Wij ontwikkelen en ontwerpen de website en online marketing strategie voor u. Start direct met het aanvragen van een vrijblijvende offerte, en garandeer een competitieve online aanwezigheid van uw bedrijf.

Huisartsen

Online aanwezigheid met een toegankelijke website voor bestaande en nieuwe patiënten, om altijd in direct contact te staan en eventueel nuttige informatie te kunnen leveren.

Tandartsen

Voor tandartspraktijken kan een goed vindbare website een duurzame bron voor nieuwe patiënten zijn, net als een platform voor informatie en geleverde diensten.

Pedagogie

Een informatieve website voor het leveren van pedagogische diensten is belangrijk om het vertrouwen te winnen van ouders, en vaak de eerste impressie die zijn van u of de praktijk hebben.

Kinderopvang

Een duidelijke en vertrouwde website is tegenwoordig erg belangrijk voor ouders, om toegankelijk te zijn voor (nieuwe) ouders, en vooral belangrijke informatie makkelijk online vindbaar te maken.

Thuis- en ouderenzorg

Voor bedrijven en organisaties die thuiszorg of ouderenzorg leveren, kan online aanwezigheid een kans zijn om informatie te verstrekken over geleverde zorg, en andere belangrijke informatie.

Apotheek

Voor zowel apotheken als drogisterijen kan een website of webwinkel een eerste deur zijn naar een duurzame klantrelatie, en een bron voor duurzame groei met de verkoop van online producten en naamsbekendheid.

Wat doen wij in de sector

Zorg en Welzijn?

Websites

De juiste website strctuur voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers, die aansluit bij een vertrouwde uitstralingen voor (nieuwe) cliënten en andere betrokkenen.

Vanaf € 795,-50

Webwinkels

Professioneel op maat gemaakte webwinkel voor bijvoorbeeld apotheken en drogisterijen met een vertrouwde en makkelijk te gebruiken website structuur.

Vanaf € 2500,-

Onderhoud

Een goed onderhouden website of webwinkel, voor een goede gebruikservaring, en up-to-date beveiliging als preventie tegen datalekken en langzame websites.

Website Onderhoud voor bedrijven.

Vanaf € 49,-

Google Ads

Advertenties voor organisaties en andere leveranciers in de zorg bieden een goede en stabiele bron om doelgericht te adverteren met een flexibel budget.

Vanaf € 95,-

Content

Voor organisaties in de sector zorg en welzijn is het uitdragen van een expertise functie door middel van nuttige informatie erg belangrijk voor een goede markt positionering.

Vanaf € 95,-

SEO

Een website of webwinkel die is geoptimaliseerd voor een goede indexatie in zoekmachines zoals Google. Voor zorg aanbieders is het belangrijk om direct online te vinden zijn.

Vanaf € 195,-

Advertenties

Advertenties zorgen ervoor dat nieuwe patiënten uw organisatie snel kunnen vinden, en zorgt voor een bredere lokale of regionale naamsbekenheid.

Vanaf € 495,-

Flyers en folders

Flyers en folders kunnen zowel gebruikt worden als offline marketing kanaal, en als bron voor nuttige informatie voor zorgleveranciers

Vanaf € 295,-

Social media

Met social media staat uw zorgorganisatie dichtberij uw cliënten, en kunt u een vertrouwde indruk achterlaten, alsmede nieuws en informatie.

Vanaf € 495,-

Waar moet je op letten voor de beste web en online marketing oplossingen voor Zorg en Welzijn?

Bepaal de specifieke doelgroep voor de oplossingen en hoe je hen het beste kunt bereiken. Ook is gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk, in het bijzonder in de zorgsector. Hiervoor is het bouwen van gebruiksvriendelijke en toegankelijke interfaces belanrijk, zodat zowel cliënten als zorgverleners de relevante informatie gemakkelijk kunnen vinden.

Daarnast is belangrijk om te letten op juridische vereisten. Aangezien de zorg- en welzijnssector is gereguleerd, moet online informatie voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ook de gelden privacy wetgeving moet uiteraard worden gerespecteerd.

Veelgestelde vragen

Bij ons web en marketing bureau worden alle Websites en Webwinkels volledig door onszelf ontwikkeld, op beveiligde en extreem snelle cloud servers. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om websites en webwinkels binnen uw gewenste levertijden te bouwen. Normalitair duurt het bouwen een website 2 tot 4 weken, afhankelijk van de complexiteit, aantal webpagina´s en aangeleverde inhoud.

Online Marketing is de term die gebruikt wordt om te doelen op een breed scala aan marketing tools en kanalen. Een aantal voorbeelden van online marketing met veel impact, die wij als web en marketing bureau aanbieden, zijn Website optimalisatie, Google Advertenties, Search Engine Optimization (SEO) en Content Marketing. Elk bedrijf heeft baat bij een andere mix van marketing technieken, budgets en kanalen. Wij helpen u hier graag bij.

Google ads is de advertentie dienst van Google. Dit platform geeft de mogelijkheid om advertentie campagnes op te zetten, en die te richten op mogelijk geïnteresserde klanten.

Er bestaan verschillende soorten advertentie mogelijkheden, zoals Zoekwoorden, Display, Video en Google Shopping. Elke advertentievorm heeft zijn eigen voordelen, en met een juiste strategie maakt uw bedrijf optimaal gebruik van Google´s mogelijkheden.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid een professionele uitstraling overbrengt richting uw klanten.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met de ontwikkeling van uw website en online marketing.

Hoe kunnen wij u helpen?