Online oplossingen voor

Muziek en Evenementen

Wij ontwikkelen en ontwerpen de website en online marketing strategie voor u. Start direct met het aanvragen van een vrijblijvende offerte, en garandeer een competitieve online aanwezigheid van uw bedrijf.

Evenementen

Een showcase voor uw volgende evenement, concert, show of tour. Trek snel online nieuwe bezoekers aan, vergroot de naamsbekendheid en verstrek nuttige informatie.

Artiesten

Online aanwezigheid om in direct contact te staan met potentiële fans, en voor alle achtergrond informatie, nieuws en het verkopen van merchandise.

Muziek

Of het nou gaat om streamen, muziek producenten, instrumenten verkoop of niche muziek kanalen, wij bouwen de website die u nodig heeft, zodat fans u makkelijk junnen vinden.

Wat doen wij in de sector

Muziek en Evenementen

Websites

Professionele en gepersonalisereerde moderne websitestructuur voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers, die aansluit bij de algehele identiteit.

Vanaf € 750,-

Webwinkels

Snelle webwinkels met een vertrouwelijke uitstraling, om al uw merchandise, muziek, instrumenten of andere producten direct aan te bieden.

Vanaf € 2500,-

Onderhoud

Snelle websites en webwinkels die volledig bij uw identiteit aansluit, voor een perfecte gebruikservaring.

Website Onderhoud voor bedrijven.

Vanaf € 49,-

Google Ads

Advertenties voor het aanbieden van producten en diensten, of het vergroten van de naamsbekendheid.

Vanaf € 95,-

Content

Voor bedrijven in de muziek en evenementen industrie is het belangrijk om de juiste doelgroep van goede informatie te voorzien.

Vanaf € 95,-

SEO

Een website of webwinkel die is geoptimaliseerd voor een goede indexatie in zoekmachines zoals Google, vom online gevonden te worden.

Vanaf € 195,-

Advertenties

Advertenties zorgen ervoor dat klanten uw bedrijf kunnen vinden, en naamsbekenheid uitbereidt. Elke vorm van adverteren kent zijn eigen ontwerp en strategie die moet aansluiten bij de beoogde doelgroep.

Vanaf € 495,-

Flyers en folders

Flyers en folders kunnen zowel gebruikt worden als offline marketing kanaal, en als bron voor nuttige informatie voor bedrijven in muziek en evenementen sector.

Vanaf € 295,-

Social media

Met social media staat u dichterbij uw klanten, fans of bezoekers. Het algehele ontwerp van de verschillende social media profielen horen aan te sluiten bij de integrale online marketing strategie.

Vanaf € 495,-

Waar moet je op letten voor de beste web en online marketing oplossingen voor Muziek en Evenementen?

Voor bedrijven in de muziek en evenementen sector is het belangrijke om een toegankelijke en vertrouwelijke uitstraling te hebben. Hiermee wordt het juiste publiek aangesproken en hebben klanten, fans of bezoekers de juiste informatie.

Bij Online Marketing is het noodzakelijk om de juiste doelgroep te identificeren, om de marketing strategie hierop in te richten. Vooral bij bedrijven in de muziek en evenementen sector is het belangrijk om goed inzicht te hebben in het target publiek, en hierop strategisch in te spelen.

Veelgestelde vragen

Bij ons web en marketing bureau worden alle Websites en Webwinkels volledig door onszelf ontwikkeld, op beveiligde en extreem snelle cloud servers. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om websites en webwinkels binnen uw gewenste levertijden te bouwen. Normalitair duurt het bouwen een website 2 tot 4 weken, afhankelijk van de complexiteit, aantal webpagina´s en aangeleverde inhoud.

Online Marketing is de term die gebruikt wordt om te doelen op een breed scala aan marketing tools en kanalen. Een aantal voorbeelden van online marketing met veel impact, die wij als web en marketing bureau aanbieden, zijn Website optimalisatie, Google Advertenties, Search Engine Optimization (SEO) en Content Marketing. Elk bedrijf heeft baat bij een andere mix van marketing technieken, budgets en kanalen. Wij helpen u hier graag bij.

Google ads is de advertentie dienst van Google. Dit platform geeft de mogelijkheid om advertentie campagnes op te zetten, en die te richten op mogelijk geïnteresserde klanten.

Er bestaan verschillende soorten advertentie mogelijkheden, zoals Zoekwoorden, Display, Video en Google Shopping. Elke advertentievorm heeft zijn eigen voordelen, en met een juiste strategie maakt uw bedrijf optimaal gebruik van Google´s mogelijkheden.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid een professionele uitstraling overbrengt richting uw klanten.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met de ontwikkeling van uw website en online marketing.

Hoe kunnen wij u helpen?