Meer klanten met Google Ads

Adverteren met Google Ads zou centraal moeten staan in de marketing strategie van elk bedrijf. Wij beheren alle advertentie campagnes volledig, voor een optimaal resultaat.

Google ads

Waarom Google Ads uitbesteden?

Websites worden gehost op servers. Wij gebruiken de snelste cloud servers, en zorgen ervoor dat de beveiliging en software van de servers en uw website altijd up-to-date is. Ook is het belangrijk om de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van uw website in de gaten te houden.

Nieuwe klanten en merkbekendheid

Hosting op snelle cloud servers in Nederland. Wij onderhouden en configureren de servers, zodat u zich op uw bedrijf kunt richten.

Keyword optimalisatie

Het is belangrijk om alle modules en functies binnen de website beveiligd te houden, door middel van constante updates.

SEO optimalisatie voor een nummer 1 positie in Google

Google Analytics integratie

De snelheid en van u website moet constant in de gaten worden gehouden, om er voor te zorgen dat uw bezoekers.

Periodieke rapporten

De algoritmes voor indexatie in Google en andere zoekmachines veranderen constant. Het is daarom belangrijk om de SEO waarde van de website inhoud in de gaten te houden.

Google Ads beheer prijzen.

Lage tarieven voor professioneel onderhoud van uw website, zodat u zich volledig op uw bedrijf en groei kunt richten.

Budget Pro

Vanaf
€ 95,- per maand

Business

Vanaf
€ 195,- per maand

Enterprise

Vanaf
€ 495,- per maand

Oplossingen op aanvraag?

Neem contact met ons op voor speciale verzoeken, integraties of oplossingen.

Bovengenoemde prijzen zijn vanaf, en exclusief BTW.
Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, offerte en contractuele overeenkomst.

Google Ads voor:

Adverteren op Google zorgt ervoor dat uw klanten u gemakkelijk vinden, en u een voorsprong heeft op uw concurrentie. Het is belangrijk dat keywords en strategieën worden geoptimaliseerd voor een zo efficiënt mogelijke benutting van uw online marketing budget.

Bedrijven

Wij zorgen ervoor dat prospectieve klanten u snel vinden, en u bovenaan Google zoekresultaten komt. Uw bedrijf zal vertrouwen wekken bij nieuwe en bestaande klanten.

Webwinkel

Webwinkels

Conversie is het sleutelwoord in het succes van webwinkels. Uw producten en/of diensten moeten makkelijk te vinden zijn bij klanten die snel op zoek zijn in de Google zoekmachine.

Webwinkel

Starters en ZZP

Als starter en ondernemer is het belangrijk dat mogelijke klanten u weten te vinden. Zorg ervoor dat u uw competitie voor bent, en direct vertrouwen wekt bij klanten.

Over Google Ads

Wist u dat 92% van alle online zoekopdrachten via Google worden gedaan? Dat betekent dat het van cruciaal belang is dat uw klanten u op dit platform kunnen vinden.

Naast het grote marktaandeel van dit platform, zijn het ook nog eens hele relevante bezoekers, aangezien er kan worden gekozen om advertenties alleen te laten zien aan interessante prospectieve klanten door middel van keyword optimalisatie.

Wacht niet langer, en start vandaag nog met het groeien van uw bedrijf en merkbekendheid door te adverteren op Google. Meer informatie over het gebruik van Google Ads is ook te vinden op de website van Google.

SEO optimalisatie voor een nummer 1 positie in Google

Veelgestelde vragen

Google ads is de advertentie dienst van Google. Dit platform geeft de mogelijkheid om advertentie campagnes op te zetten, en die te richten op mogelijk geïnteresserde klanten.

Er bestaan verschillende soorten advertentie mogelijkheden, zoals Zoekwoorden, Display, Video en Google Shopping. Elke advertentievorm heeft zijn eigen voordelen, en met een juiste strategie maakt uw bedrijf optimaal gebruik van Google´s mogelijkheden.

Het gebruik van Google´s advertentie platform is volledig gratis. U betaald enkel voor de advertenties die worden uitegevoerd, gebaseerd op een vooraf ingesteld budget, zodat u altijd volledige controle heeft over uw strategie.

Veel bedrijven kiezen ervoor om het beheer van de advertenties uit te besteden aan experts, zoals Webzoo, om het budget zo efficiënt mogelijk te gebruiken, en continue te optimaliseren voor de beste resultaten.

Om te kunnen adverteren op Google is een Google ad account nodig. Via dit account werkt adverteren met zogenoemde Campagnes. Binnen deze campagnes kunnen advertenties, strategieën, budgets, en keyworden worden ingesteld. 

Het is belangrijk om de campagnes en advertenties goed te configureren zodat u klanten trekt naar uw website of webwinkel die geïnteresserd zijn in uw bedrijf, diensten of producten.

Adverteren op Google zorgt ervoor dat u controle heeft op uw vindbaarheid in Google zoekresultaten. Met een pasbaar budget, en de juiste strategieën zult u stipt bovenaan de eerste pagina staan. U zult snel en direct vindbaar zijn voor nieuwe klanten, en uw concurrentie voor blijven. Met een optimale conversie via de website waar de bezoekers terechtkomen na het klikken op de advertentie, heeft u op die manier meer controle over de groei van uw omzet.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw bedrijf bovenaan in Google komt te staan, zodat uw klanten u direct kunnen vinden.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, zodat u snel bovenaan in Google staat.

Hoe kunnen wij u helpen met Google Ads?