Online oplossingen voor

Vastgoed en Makelaars

Wij ontwikkelen en ontwerpen de website en online marketing strategie voor u. Start direct met het aanvragen van een vrijblijvende offerte, en garandeer een competitieve online aanwezigheid van uw bedrijf.

Vastgoed

Voor bedrijven die opereren in de vastgoedsector geeft internet een kans om projecten en portfolios te presenteren, en snel bereikbaar te zijn voor potentiële klanten.

Makelaars

In de makelaardij is het van cruciaal belang om een goede online aanwezigheid te hebben, en direct bereikbaar te zijn voor zowel klanten, als potentiële kopers en verkopers.

Projecten

Geef projectontwikkeling de juiste online aanwezigheid, met professionele websites en een impuls aan de naamsbekendheid van projecten, zodat verschillende stakeholders directer betrokken kunnen worden.

Wat doen wij in de sector

Vastgoed en Makelaars?

Websites

Professionele grafische elementen en website structuur voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers, die aansluit bij de algehele merkidentiteit van uw vastgoed bedrijf.

Vanaf € 750,-

Onderhoud

Een goed onderhouden website voor uw vastgoedbedrijf, door kwaliteitief goed beveiligde webpagina´s, op snelle servers. De snelheid van een website heeft een grote impact op de bezoekers ervaring.

Website Onderhoud voor bedrijven.

Vanaf € 49,-

Google Ads

Advertenties van vastggoedbedrijven en makelaars als showcase van uw portfolio en diensten, of het vergroten van de naamsbekendheid.

Vanaf € 95,-

Content

Voor bedrijven in de vastgoedsector is het belangrijk om goed toegankelijk te zijn voor de juiste doelgroep.

Vanaf € 95,-

SEO

Een website die is geoptimaliseerd voor een goede indexatie in zoekmachines zoals Google.

Vanaf € 195,-

Advertenties

Advertenties zorgen ervoor dat klanten uw vastgoedbedrijf kunnen vinden. Elke vorm van adverteren kent zijn eigen ontwerp en strategie die moet aansluiten bij de beoogde klant doelgroep.

Vanaf € 495,-

Flyers en folders

Flyers en folders kunnen zowel gebruikt worden als offline marketing kanaal, en als bron voor nuttige informatie voor bedrijven in de vastgoedsector.

Vanaf € 295,-

Social media

Met social media staat uw bedrijf dichterbij uw klanten. Het algehele ontwerp van de verschillende social media profielen horen aan te sluiten bij de integrale online marketing strategie.

Vanaf € 495,-

Waar moet je op letten voor de beste web en online marketing oplossingen voor Vastgoed en Makelaars?

Voor bedrijven in de vastgoedsector is het belangrijke om een toegankelijke en vertrouwelijke uitstraling te hebben. Hiermee wordt het juiste publiek aangesproken en hebben klanten informatie om uw bedrijf voor hun volgende project, aankoop of verkoop als volgende partner te overwegen.

Bij Online Marketing is het noodzakelijk om de juiste doelgroep te identificeren, om de marketing strategie hierop in te richten. Vooral bij bedrijven in de vastgoedsector is het belangrijk om goed inzicht te hebben in het target publiek, en hierop strategisch in te spelen.

Veelgestelde vragen

Bij ons web en marketing bureau worden alle Websites en Webwinkels volledig door onszelf ontwikkeld, op beveiligde en extreem snelle cloud servers. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om websites en webwinkels binnen uw gewenste levertijden te bouwen. Normalitair duurt het bouwen een website 2 tot 4 weken, afhankelijk van de complexiteit, aantal webpagina´s en aangeleverde inhoud.

Online Marketing is de term die gebruikt wordt om te doelen op een breed scala aan marketing tools en kanalen. Een aantal voorbeelden van online marketing met veel impact, die wij als web en marketing bureau aanbieden, zijn Website optimalisatie, Google Advertenties, Search Engine Optimization (SEO) en Content Marketing. Elk bedrijf heeft baat bij een andere mix van marketing technieken, budgets en kanalen. Wij helpen u hier graag bij.

Google ads is de advertentie dienst van Google. Dit platform geeft de mogelijkheid om advertentie campagnes op te zetten, en die te richten op mogelijk geïnteresserde klanten.

Er bestaan verschillende soorten advertentie mogelijkheden, zoals Zoekwoorden, Display, Video en Google Shopping. Elke advertentievorm heeft zijn eigen voordelen, en met een juiste strategie maakt uw bedrijf optimaal gebruik van Google´s mogelijkheden.

Waarom Webzoo?

Webzoo zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid een professionele uitstraling overbrengt richting uw klanten.

Direct contact.

Direct contant met onze klantenservice, voor een snelle start met de ontwikkeling van uw website en online marketing.

Hoe kunnen wij u helpen?